Evet, dün öğlen saatlerinde Bursa Sağlık Müdürlüğü, yeni görev alacak ve mevcut görevine devam edecek olan başhekim, müdür ve yardımcılarını kuruma davet etti. Yeni dönemde birlikte çalışılacak personelle sözleşme imzalandı.

Sözleşmeler Fomara Halk Sağlığı Müdürlüğü, Çekirge merkez ve Ata Bulvarı'ndaki 3 ayrı binada yapıldı ve randevulu olarak çağrıldılar...

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun!

***

Bursa Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı Dr. Efrail Atıcı Osmangazi, çekirge devlet hastanesi hekimi Dr. Süleymen Baysal Nilüfer ilçe Sağlık Müdürü oldu.

Nilüfer Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin İdari ve Mali işler Müdürülüğü'ne Vedat Say atanırken, çekirge devlet hastanesi'nin Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Fatma Tolun'la devam kararı alındı.

Ayrıca yine çekirge devlet hastanesi başhekim yardımcılığı görevini yürüten Dr. Kemal KayaDr. Hanifi Kabalar ile sözleşmeleri yenilendi.

Kestel Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Murar Ersal Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan yardımcılığına getirilirken, Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Ayhan Kalyoncu yerini koruyanlardan.

Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Esma Kuzhan ile ilgili yazımı yazana kadar net bir bilgi yoktu.

Gidebilir de kalabilir de deniliyor ama...

Ayrıca Yalova'dan bir hekimin Kamu Hizmetleri Başkan yardımcılığına getirileceği de konuşuluyor...

***

Anlayacağınız sağlık ortamı oldukça gergin ve karışık...

Sözleşme süresi dolmadığı için devam eden idereciler de var...

Söylenenlere bakılırsa yarın ve cuma günü net bilgiler orya çıkar...

Listelere bakılırsa siyasi dengelerde de bayağı bir değişiklık olmuş...

Bazı başhekim isimlerinde ise konsensus sağlanamadığı konuşuluyor sağlık ve siyasi kulislerde Bildiklerimiz var elbette paylaşacağız önümüzdeki günlerde sizinle...

Bu arada yazdığımız birkaç isim ve makam konusunda yanılma payı olabilir bilgilerinize...

Lale AKASOY

Editör: Haber Merkezi