Bitlis İl Sağlık Müdürlüğü yürüten Dr. Koray Okur'un sözleşmesi iki buçuk yıl daha uzatıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI HABERLERİ İÇİN FACEBOOK GRUBUMUZU TAKİP EDİNİZ. TIKLAYINIZ.

Ahlat Devlet Hastanesi Başhekimi olarak görev yaparken, 2015 yılında Bitlis İl Sağlık Müdürü olarak atanan Dr. Koray Okur'un görev süresi Sağlık Bakanlığı tarafından 2,5 yıllığına 2. defa uzatıldığı öğrenildi.

Ahlatta uzun süre görev yapan Dr. Koray Okur ardından Ahlat Devlet Hastanesine Başhekim olarak atanmıştı. 2,5 yıllığına Bitlis İl Sağlık Müdürlüğüne yeniden atanan Dr. Koray Okur'un görev süresinin dolmasına az bir süre kala Sağlık Bakanlığı tarafından 2. defa uzatıldı. Bu bir saglikpersoneliHABER.NET haberidir ve izinsiz kopyalanarak alınmıştır.

Dr. Koray Okur, Yozgat doğumlu ve evli iki çocuk babasıdır.

SAĞLIK MÜDÜRÜ ATAMALARINDA 4 TEMMUZ İTİBARİYLE SON DURUM

Daha önce Ankara'ya gelen ancak sözleşmeleri devam edip etmeyeceği belli olmayan Trabzon,Balıkesir ve Bilecik göreve devam edecek.

Bunlara ek olarak Mersin ve Bitlis Sağlık Müdürlerininde sözleşmeleri uzatıldı. Bunların dışında bakanlıkla henüz görüşmeyen İzmir ve Ankara'nın da göreve devam edeceği duyumunu aldık. Edirne'ye Edirne içinden başka bir müdür atanması planlanıyor. Bolu'dan bir akademisyenin metropol şehirlerden birine sağlık müdürü olarak gideceği bilgisine ulaştık.

Sözleşme İmzalama Sürecindeki Sözleşmeli İdareciler Kimler? Son Haberler için tıklayınız

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ