Ankara’nın Nallıhan Devlet Hastanesinde 1,5 yılın ardından Başhekim atamasının yeni yapıldığı bilinirken, 2 yıla yakın süre geçmesine rağmen Hastaneye Müdür ataması yapılmıyor. Nallıhan Devlet Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Hakan Çime'nin ardından uzun zamandır hastanenin Başhekimlik koltuğu boş tutulurken Ağustos 2021'de Uzm.Dr.Evren EKİNGEN'in ataması yapılabildi. 

Vekaleten İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğüne Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürünün özveri ve iyi niyetle bakmasına rağmen Whatsapp haber ihbar hatlarımıza uzun süredir gelen şikayetlerde; bölgenin en yoğun hastanesinin Müdürsüz olmasından dolayı bir çok sıkıntı yaşandığı iddia edildi. Yetkililerin bir an önce soruna el atmasını istenen şikayetlerde “bu devirde insani muamale görmüyoruz” çıkışları ile sorunun boyutunu ortaya koydular.

Nallıhan Devlet Hastanesine işinin uzmanı, tecrübeli bir Müdürün biran evvel atamasının yapılarak hastalara sağlıklı bir hizmet sunulmasın istenen şikayetlerde; Pandemiyle mücadele’de son aylarda başarı elde eden Ankara'nın çiçeği burnunda İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Zülfikar AKELMA’nın 2 yıldır yapılamayan atamayı gerçekleştirmesi sahanın beklentileri içerisinde yer aldığı vurgulandı.