Sosyal medya hesabından sözleşmesinin yenilenmemesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocaeli Darıca Farabi Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş Başhekimlik görevinin sözleşme süresinin dolması nedeniyle sona erdiğini söyledi.

Güneş açıklamasında sözleşmesinin yenilenmeme sebebini "İl ve yerel siyasetinin, ve yine meşru olmayan isteklerini elde edemeyen ve bu süreçte sürekli aleyhimde çalışma yapan diğer dinamiklerin blokajı nedeniyle yeni sözleşmem il müdürlüğü tarafından yenilenememiştir"olarak açıkladı.

Açıklamasının devamında" İleri zamanlarda konu ile ilgili süreçte yaşananları açıklayacağımı bilmenizi isterim" dedi.

Kocaeli Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mustafa Güneş'in açıklaması:

Kıymetli arkadaşlarım ve dostlarım,

Kocaeli Darıca Farabi EAH başhekimlik görevim sözleşme sürecim dolduğundan sona ermiş bulunmaktadır. İl ve yerel siyasetinin, ve yine meşru olmayan isteklerini elde edemeyen ve bu süreçte sürekli aleyhimde çalışma yapan diğer dinamiklerin blokajı nedeniyle yeni sözleşmem il müdürlüğü tarafından yenilenememiştir

İleri zamanlarda konu ile ilgili süreçte yaşananları açıklayacağımı bilmenizi isterim.

Bu süreçte birlikte güzel işlere imza attığım yönetim ekibime, tüm hastane personelime, desteklerini esirgemeyen dostlarıma ve her zaman yapıcı haberlerle yanımızda olan başta bölge olmak üzere tüm basın mensuplarına saygı, sevgi ve hürmetlerimi iletiyorum.

Allah'a emanet olunuz.