Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Açıkgöz'ün istifası sonrası sular durulmadı. Hastanede bazı karışıklıkların devam ettiği öğrenilirken bugün istifalar art arda geldi. 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi; başhekim yardımcıları, müdür ve yardımcıları, baş hemşire ile yardımcılarının da istifa ettiği öğrenildi. Üst yönetimde bulunan herkesin istifa etmesiyle beraber hastanede kimlerin görev alınacağı henüz belirlenmedi. Öte yandan istifaların, İl Sağlık Müdürü Mehmet Gülüm'ün atanmasıyla ilgili olup olmadığı ise bilinmiyor. 

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Abdurrahman Açıkgöz'ün istifasıyla beraber yerine Şanlıurfa Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Dr. Ahmet Kaya’nın vekâleten atandığı biliniyor. 

Dr.Abdurrahman Açıkgöz 2020 yılında Hilvan Devlet Hastanesi başhekimi iken Şanlıurfa merkeze atanmış Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Başhekimi olmuştu.

Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr.Abdurrahman Açıkgöz görevinden istifa ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda duyurdu.

Açıkgöz yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi:  “İl Sağlık Müdürümüz ile yaptığım görüşme sonrasında 15.04.2019 tarihinden bu yana yürütmüş olduğum Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği görevimden ve Şanlıurfa İL Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcılığı görevimden istifa etmiş bulunmaktayım.” Dedi.