Eski Başhekim İbrahim Devecioğlu geçtiğimiz Nisan ayında Saray’daki görevinden ayrılmış ve bu süreç içerisinde yerine Kapaklı Devlet Hastanesi Başhekimi Levent Alper vekalet etmişti.

Özdemir, 9 Temmuz Salı günü itibari ile Başhekim olarak görevine başladı. Başhekim Özdemir bir yıldır Saray Devlet Hastanesi’nde genel cerrah olarak görev yaptığını bildirirken, önceki Başhekim İbrahim Devecioğlu ve vekaleten görev yapan Levent Alper’e çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, “Onlara harcadıkları emek için teşekkür ediyorum. Onlardan aldığım bayrağı daha ileriye götürmeye gayret edeceğim” ifadelerini kullandı. Özdemir, hastanenin 5 ana uzman ile poliklinik çalışmalarını sürdürdüğünü, geçici görevlendirme ile de üroloji, ortopedi ve göz hastalıkları doktorların hastanede belirli günlerde hizmet vermeye devam ettiğini bildirdi.

Başhekim Tuğrul Özdemir, yeni görevinin yanında poliklinik çalışmalarını sürdürdüğünü ve endoskopi, kondoskopi, cerrahi işlemlere devam ettiğini poliklinik hizmetlerini bırakmayacağını belirtti.