Kocaeli Karamürsel İlçesinde uzun yıllardır doktor olarak görev yapan Adnan Canveren, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak sözleşme imzaladı.

Başhekimlik koltuğuna oturmasının hemen ardından Ak Parti Karamürsel İlçe Başkanlığını ziyaret eden çiçeği burnunda Başhekim, İyi Parti İl Başkanının eleştirilerine hedef oldu.

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a bugün gerçekleştirdiği Karamürsel programında da söz konusu ziyaret hatırlatıldı. Vatandaşların tepki gösterdiği Canveren’le ilgili Şanbaz Yıldız bir basın açıklaması yayınladı.

"ÜLKENİN TAMAMINI KUCAKLAMAYI BİLMESİ GEREKİYOR"

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Canveren’e tepki göstererek şu ifadelerde bulundu, “Uzun yıllar boyunca Karamürsel’de hekim olarak görev yapan geçtiğimiz günlerde Karamürsel Başhekimliği görevine başlayan Uz. Dr. Adnan Canveren’e öncelikle yeni görevinde başarılar diliyorum. Hipokrat yemini etmiş hastasına, milletine faydalı olmak isteyen bir başhekimin atanmasının ilk haftasında iktidar partisinin ilçe başkanlığına ziyarette bulunmasının anlamı nedir? Etik ve ahlak kurallarını bilen devletin bir bürokratı olarak iktidar partisine giderken muhalefet partilerine de gitme özeni gösterecek mi? Zira kendisi sözde iktidarın değil halkın başhekimidir. Ülkenin tamamını kucaklamayı bilmesi gerekiyor.”

Editör: Haber Merkezi