Gaziantep Sağlık Müdürlüğü tarihinde yapılamayan değişiklikler nihayet yapıldı. İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki, Gaziantep Valisi Davut Gül'ün ve Gaziantep siyasetinin tam desteğini alarak dün Sağlık Bakanı Dr.Fahrettin Koca ve Bakan Yardımcısı Halil Eldemir ile bizzat görüşerek  istediği kadronun atanmasını sağladı. 

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve kamu hastanelerine beklenen atamaları Sağlık Bakanlığı tarafından nihayet yapılarak 34 yeni sağlık yöneticisi atandı.

ATAMALAR ÇKYS’YE DÜŞTÜ

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve kamu hastaneleri idarecilerinin atamaları İl Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki tarafından aylar öncesinde yapılmış ve Sağlık Bakanlığı’na onay için gönderilmişti. Yaklaşık iki aydan beri bekleyen ve adeta bir kaosa dönen atamalar sonunda Sağlık Bakanlığı tarafından onaylandı ve ÇKYS sistemine yansıtıldı.

A TAKIMINDA SIKINTI YOK

İil Sağlık Müdürü Dr. Ümit Mutlu Tiryaki'nin Sağlık Bakanlığındaki görüşmelerini takip eden www.memohaber.com'un  Dr. Mutlu'nun A Takımındaki bekleyen 8 kişilik Başkan ve Başkan yardımcılarından oluşan kadrodaki isimlerde her hangi sıkıntının olmadığını bunların atamasının ise önümüzdeki saatler içinde yapılacağını öğrendi. 

İŞTE YENİ ATAMALAR

Memo Haber