İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr Burak Uflaz  Çorum İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevine getirilirken, Burak Uflaz’dan boşalan İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimliğine, Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Başhekim yardımcısı olarak görev yapan Uzm. Dr. Selim Asaroğlu getirildi. 

2016 yılından bu tarafa İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Uzm. Dr. Burak UFLAZ' ın Çorum İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı olarak sözleşme imzalamasından sonra, Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve

Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Selim ASAROĞLU, İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimliği görevine 26.08.2019 tarihi itibarı ile başladı.

UZM. DR. SELİM ASAROĞLU KİMDİR?

1977 Tokat doğumlu olan ASAROĞLU, İlk, orta ve lise eğitimini tokatta tamamladıktan sonra, 2003 yılında Cerrahpaşa Tıp  Fakültesinden mezun olmuş, 2009 yılına kadar pratisyen hekimlik yaptıktan sonra 2014 yılında Kartal Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları ihtisasını tamamlayarak Hitit Üniversitesi Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesinde göreve başlamıştır. 2015 yılında Başhekim Yardımcılığı görevine atanan ASAROĞLU, 26 Ağustos tarihine kadar bu görevi yürütmüş, Evli ve 2 çocuk babasıdır. 26.08.2019 tarihi itibarı ile İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi Başhekimi olarak göreve başlamıştır.