Ankara'da Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürü olarak yöneticlik kariyerine başlayan GÜNGÖR, başarılı çalışmalarının ardından Gülhane Eğitim Araştırma (GATA) Hastanesine Müdür olarak atanmıştı.

GATA'da bir süre görev yaptıktan sonra Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığına geçen Ferhat GÜNGÖR kısa bir dönem Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi Müdürlüğüne vekaleten atanarak hem Başkan Yardımcılığı hemde Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesinde İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğü görevlerini aynı anda yürüttükten sonra tekrar İl Sağlık Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığına dönmüştü.

Yeni alınan kararla Ferhat GÜNGÖR, bu kez Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkan Yardımcılığından Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Destek Hizmetleri ve Bilgi Yönetimi Başkan Yardımcısı olaran atandı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanlığına da Yenimahalle Eğitim Araştırma Hastanesi eski Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga TOLUNAY Kurum Başkanı olarak atanmıştı.

saglikpersoneliHABER.NET olarak Ferhat Güngör'ü tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz. 

Editör: Haber Merkezi