İlk başta normal bir görevden alma gibi görünen bu olayın aslında böyle olmadığını biz de biliyorduk ama Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı daha önemli iddialar ortaya attı.

Saadet Partisi Diyarbakır İl Başkanı Fesih Bozan, Başhekim Asena’nın, AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Süleyman Serdar Budak'ın istifa etmesinin ardından göreve gelen Şerif Aydın’ın talebi üzerine alındığını öne sürdü.

Bozan, başhekimin göreve geldiği günden beri çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile tanınmasına, hastaneye büyük maddi kazanımlar sağlamasına rağmen neden bir gecede apar topar görevden alındığının açıklanmasını istedi. Bozan ayrıca, başhekimin birilerinin ihale ve yolsuzluk taleplerini reddettiği için görevden alınıp alınmadığını da sordu.

Anlaşılan bu görevden alma olayının arkasında da rant kavgası iddiaları bulunuyor ve görünen o ki önümüzdeki günlerde ortaya saçılan kirli çamaşırların ne ülkemize, dolayısıyla bize güzel bir gelecek hazırlamayacağı gerçeğidir. Çünkü yukarı ne ise aşağıda odur. Derler ya balık baştan kokar diye, işte bizimkisi o misal…

Sevgiyle kalın.

Ercan Akkar

Editör: Haber Merkezi