Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliğine Siirt Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Selahattin Vural getirildi.

Bir süredir başhekimliğe vekaleten bakan Dr. Fevzi Bircan Özkan yerine getirilen Siirt Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Selahattin Vural’ın kısa sürede göreve başlaması bekleniyor

Ersin Arslan'a başhekim atandı

Hastaneye Gaziantep Üniversitesi’nde görev yapan ve daha sona Adıyaman Üniversitesi Kardiyoloji Bilim Başkanı olan Doç, Dr. Serdar Türkmen’in atandı. Türkmen’in önümüzdeki günlerde görev başlayacağı öğrenildi. 

KADRO TAMAMLANDI

Atamalarda Dr. Levent Sağlam Halk Sağlığı Başkanlığı’na getirilmişti.  Sağlam daha önce Sivas Halk Sağlığı Müdürlüğü görevini yürütmüştü.  Destek Hizmetleri Başkanlığı’na daha önce Gaziantep İl Sağlık Müdürü yardımcılığı yapmış ve bir dönem Bakanlık Suriye Görev Gücü Koordinatörlüğü’nü yürütmüş Hasan Tiryakioğlu, Personel Hizmetleri Başkanlığı’na ise daha önce Hatay İl Sağlık Müdür Yardımcılığı görevi yapmış olan Yemliha Coşkun görevlendirilmişti.

ERSİN ARSLAN DA TAMAM

Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanan atama listesine göre başhekimlerin birçoğu yerlerini korudu. Uzun süredir atama beklenen Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği’ne ise Adıyaman Üniversitesi Kardiyoloji Bilim Başkanı olan Doç, Dr. Serdar Türkmen atandı.. Diğer kamu hastaneleri başhekimliğine getirilen ve atamaları yapılan isimler ise şöyle; Dr. Emin Türk 25 Aralık Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Dr. Ali Güven Fincan Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne,  Prof. Dr. Ilgın Türkçüoğlu Cengiz Gökçek Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimliği’ne, Dr. Mustafa Yıldız İslahiye Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Diş Hekimi Emrah Demirli Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği’ne, Dr. Kübra Kaplanoğlu Karkamış Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Dr. Sedat Özdemir Oğuzeli Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Diş hekimi Eyyüp Dayı Nizip Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimliği’ne, Dr. Durmuş Gülsoy Nurdağı Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne, Dr. Ahmet Tay Araban Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne atanmıştı