"Sağlık Bakanlığı Sözleşmeli Yöneticilerinin Yenileme Takvimini Yayınlandı!" haberimizde detayıyla yayınladığımız Bakan Dr. Fahrettin Koca imzalı olura rağmen 2. grupta yer alan illerde bulunan sözleşmeli yöneticilerin atamaları yetişmedi. 

2 . gurupta yer alan illerin sözleşmeleri tamamlanamadı. Sözleşmeleri yenilenmemiş olan idarecilerin sözleşmeleri 31 Aralık 2020 ye kadar uzatılacak.  

Ancak, edinilen  bilgiye göre yerlerine yenileri sözleşme imzaladığı takdirde eskilerin sözleşmeleri 31 Aralık tarihi beklenmeden sonlanacaktır.

BAZI İLLERDE SAĞLIK YÖNETİCİLERİ MAAŞLARINI ALAMADI

Öte yandan, görev süreleri 14 Eylül'de dolan ancak yeniden sözleşme imzalayamayan 7 ilimizde başkan, bakan yardımcısı, uzman, başhekim, müdür vb sözleşmeli yöneticiler Eylül dönemi maaşlarını alamadıkları öğrenildi. 

Yasal olarakta imza yetkilerinin olup olmadığı konusunda da tereddüt yaşanılan bu yöneticilerin akibeti henüz belli olmuş değil. Göreve devam mı edecekler yoksa yerlerine yenileri mi atanacak henüz netlik kazanmış durumda değil. Bu yöneticiler için 31 Aralık 2020'ye kadar uzatma yazısı yazılacağı da gelen bilgiler arasında.

Editör: Haber Merkezi