Metin Memiş, veda mesajında;

Sağlık Senimizin çok kıymetli gönül erleri, 6. Olağan Genel Kurulumuzu tamamladık. Genel Kurul iradesine hepimiz, onurla ve vakarla sahip çıkağız. Hep birlikte Sağlık Sen’in hedefleri etrafında kenetleneceğiz. 

4 yıl şube başkanlığı, 3 yıl genel başkan yardımcılığı ve 8 yıl genel başkanlık olmak üzere, emek dolu, mücadele dolu güzel bir maziyle, genel başkanlık görevimden ayrılıyorum. Genel Kurul delegelerimiz tarafından yetki alan arkadaşlarımıza Allah’tan muvaffakiyetler diliyorum. 

Genel Kurulumuza yol arkadaşlarımla birlikte vaat ettiğimiz hedeflerimiz oldu. Gerek sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının haklarını, gerekse teşkilatımızın kurumsal gücünü geleceğe taşıma adına, sadece seçilen arkadaşların değil, hepimizin imtihan olacağı zor bir mücadele dönemi bizleri bekliyor. 

Bu yükü daha güçlü kenetlenerek, birlikte taşıyacağız. 

Gün helalleşme günü. Gün kırgınlıkları geride bırakma ve Sağlık Sen’in geleceğine sahip çıkma günü… Bu vesile ile on bir yıllık mücadelemizde bana inanan güvenen bizimle birlikte yol yürüyen ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor bu kardeşinize hakkınızı helal etmenizi diliyorum. 

Bayram gibi olsun, kutlu olsun, güzel olsun bundan sonrası da... Bugüne kadar yaşananlar gibi...

Kardeşlerim; bugüne kadar yasadığımız güzellikler gibi olsun yarınlarımız... Güzel olsun yarınlar. Aynı dün gibi, aynı bizim gibi, hepimiz gibi güzel olsun yarınlar...