Katil zanlısı doktor Yavuz Sümer’in birkaç defa istifa ettiği halde istifasının kabul edilmemesi, hastane de cinayetin işlendiği gece nöbetçi olmadığı halde nasıl o saatte cebinde bıçak ile asistan doktor odasına kadar girip bu cinayeti işlediği ile ilgili konuları örtbas etmek için hastane çalışanlarına konuşma yasağı (!) getirdiği iddia edildi. 

Haber Merkezimize gelen mesajlara göre, hayatını kaybeden doktor Kaan’ın melek gibi bir insan olduğu, böyle bir cinayeti hak edecek yada karşısındaki insanı bu hale getirecek bir yapıda olmadığı aktarıldı. Hastane yönetimi tarafından olayı örtbas etmek için uydurduğu, “iki doktor arasında çok hasta baktın, az hasta baktın tartışması” iddialarının gerçekle ilgisinin olmadığı, katil zanlı Y.S’nin şizofreni tanısıyla ilaç kullandığı, hali hazırda 1 aylık psikiyatri raporunda olduğu, defalarca istifa etmesine rağmen hastane yönetiminin istifasını kabul etmediği, hasta olduğunu bile bile çalıştırmaya devam ettiği de ortaya atılan başka bir iddia oldu. Hastane yönetimiyle ilgili de gelen bilgilerde şu ifadeler kullanıldı; “Kaan ölmüş kimsenin umrunda değil. Başhekim hala koltuğu kaybetmemek için olayın içinden çıkmak için çabalıyor. Çalışanlar olarak bizimde sağda solda konuşmamızı yasaklıyorlar. Sesimizi duyurun, Sağlık Bakanlığının acilen hastaneye soruşturma açması şart” denildi. 

KATİLİN HEDEFİNDE BAŞKA DOKTORLARDA MI VARDI?

Çalışanlar tarafından iddia edildiğine göre, katilin yanında getirdiği çantada bıçak haricinde balta olduğu da iddia edildi. Katilin hedefinde başka bir doktor olan KE’nin olduğu, başka Doktor odasına gittiği, odanın kapısının kilitli olması nedeniyle doktor Kaan’ının bulunduğu Doktor odasına girdiği söyleniyor. Katilin yanında getirdiği baltayla öldürdüğü doktor Kaan gibi doktor KE’yi de katletmeyi düşündüğü iddia edildi. Cinayetle ilgili hastane yönetiminin “hasta yakını bıçakladı diyelim, haberlere böyle çıksın dediler. Ama engel olamadılar, herkes yakınlarına söylediği için önüne geçemediler” iddiası ise nasıl bir akıl tutulmasının yaşandığını gözler önüne serildi olarak değerlendirildi. 

HASTANE YÖNETİMİ DAHA ÖNCEDE ŞİKAYET EDİLMİŞ!

 saglikpersonelihaber.net Whatsapp haber hattımıza gelen iddialar bunlarlada sınırlı kalmadı. Hastane yönetiminin birçok defa CİMER üzerinden şikayet edildiği, yönetimin arkasının çok sağlam olduğu için herhangi bir soruşturma yada teftiş geçirmedikleri söyleniyor. Daha öncede hastaneden bir çok asistanın istifa ederek ayrıldığı, hastanede çalışanlar üzerinde inanılmaz bir mobbing baskısı olduğu, diğer hastanelerde de olabilen alt üst ilişkisinin Baltalimanı Kemik Hastanesinde had safhada olduğu iddia edildi. 

Dr. Kaan Erol Cinayetiyle İlgili Yeni Detaylar Şok Edici! Baltalimanı Sağlık Çalışanları Şokta! haberimiz için tıklayınız.

DR. KAAN EROL’UN KIZ ARKADAŞI:

“aşkım sen beni nasıl bıraktın aşkım ya..”

Merve Yavuz isimli twitter kullanıcısı dün twitter’da yaptığı paylaşımda;

Sen benim hayatımın aşkısın..

Bir gün bile bağırmadın.

Çocuk gibi koklar severdin sen beni.. 

Çarşamba günü bu yaşadığımız bir rüya mı? lütfen bu sevgi hep sürsün hep el ele olalım beni hiç bırakma dedin.. 

aşkım sen beni nasıl bıraktın aşkım ya.. 

diyerek, Dr. Kaan Erol ile 6 ekim tarihinde çektirdiği fotoğrafı paylaştı.